El cicle Tàrrega Sona porta aquest dissabte 12 de febrer el cantautor Albert Pla amb l’espectacle ‘¿Os acordáis?’

El cantautor Albert Pla és el protagonista de la propera cita del cicle Tàrrega Sona 2022, organitzat per la Regidoria de Cultura. Aquest reconegut i polifacètic artista arribarà el dissabte 12 de febrer (20:30 h) al Teatre Ateneu amb el muntatge ¿Os acordáis?.

Iniciant la seva carrera a la dècada dels vuitanta, amb els seus propis xous i temes, Albert Pla es va guanyar l’admiració d’un públic que es distingia sempre per gaudir no només de la música, sinó de les posades en escena. Amb ¿Os acordáis?, títol d’una de les darreres cançons que va compondre durant la pandèmia, Pla reflexiona amb ironia sobre l’impacte que ha tingut la crisi del coronavirus a escala mundial. Un espectacle on barrejarà cançons noves i emblemàtiques de la seva carrera amb algun monòleg, es mourà lliure amb els seus sense fil de veu i guitarra i baixarà a la platea per cantar entre el públic.

El preu de l'entrada general és de 15 euros. Es poden adquirir descomptes del 15% amb el carnet de la Biblioteca Germanes Güell, i del 20% per a Carnet Jove i TRESC així com per a persones aturades i amb discapacitat. L'entrada per a menors de 18 anys és de 5 euros. Les entrades es poden adquirir al web de cultura i a la Botiga del Museu (C/Major, 11).

El cicle Tàrrega Sona 2022 porta fins al maig al Teatre Ateneu una programació on confluiran fins al maig cançó d’autor, rumba catalana, música clàssica, pop, flamenc, jazz... A més d’Albert Pla, aquest cap de setmana el cicle programa l’actuació del Grup de Flautes de Ponent. El diumenge 13 de febrer (18 h) aquest grup de músics de l’Urgell i la Segarra oferiran un concert solidari a benefici de l’Associació Alzheimer Tàrrega i Comarca.

També integren el cartell del cicle (per ordre cronològic), Elena Gadel i Marta Robles, Lleidart, Joana Cebolla Quintet i Alba Careta. El Tàrrega Sona 2022 es tancarà el diumenge 8 de maig amb el concert El tocadiscos de Joan Fuster, amb el qual l’Ajuntament de Tàrrega se suma al Festival Barnasants, un dels certàmens musicals de referència del país, així com al centenari del naixement de l’escriptor valencià en l’Any Fuster.