‘Les dones de la meva vida’, d’Elena Gadel i Marta Robles, al cicle Tàrrega Sona

Elena Gadel i Marta Robles ©SantiGuerrero

Foto: Ajuntament de Tàrrega.

La cantant Elena Gadel i la intèrpret i guitarrista Marta Robles són les protagonistes de la propera cita del cicle Tàrrega Sona 2022, organitzat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Tàrrega. Gadel i Robles oferiran el seu concert el diumenge 13 de febrer (18 h) al Teatre Ateneu de la capital de l’Urgell sota el títol Les dones de la meva vida. Un espectacle que neix de la necessitat de donar llum a tantes i tantes dones que ens han il·luminat el camí fet fins ara.

La veu de l’Elena i la guitarra de la Marta s’uneixen per presentar un concert on faran renéixer, a guitarra i veu, cançons creades per dones que han marcat les seves vides i el seu viatge musical. Ambdues compositores són líders dels seus propis projectes. L’Elena Gadel és una de les artistes més importants i estimades del panorama musical català i que ofereix uns directes plens de màgia i poesia. I la Marta Robles és fundadora i la principal compositora del reputat quartet Las Migas, amb qui omple els festivals i teatres més rellevants, amb gires nacionals i internacionals. A Tàrrega, el concert s’ha programat en el marc dels actes commemoratius del Dia Internacional de les Dones.

El preu de l'entrada general és de 15 euros, amb opció de descomptes, i de 5 euros per als menors de 18 anys. Més informació i compra d'entrades anticipades al web de Cultura Tàrrega i La Botiga del Museu (C/Major, 11).

El cicle Tàrrega Sona 2022 porta fins al maig al Teatre Ateneu una programació on confluiran fins al maig cançó d’autor, rumba catalana, música clàssica, pop, flamenc, jazz... També integren el cartell del cicle Lleidart, Joana Cebolla Quintet i Alba Careta. El Tàrrega Sona 2022 es tancarà el diumenge 8 de maig amb el concert El tocadiscos de Joan Fuster, amb el qual l’Ajuntament de Tàrrega se suma al Festival Barnasants; un dels certàmens musicals de referència del país, així com al centenari del naixement de l’escriptor valencià en l’Any Fuster.