El festival Ponent Roots aterra a Tàrrega amb un concert de Clara Gispert

Concert de Black Fang al Ponent Roots del 2020, a l'Orfeó Lleidatà.
photo_camera Concert de Black Fang al Ponent Roots del 2020, a l'Orfeó Lleidatà.

Foto: Marina Rúbies (Concert de Black Fang al Ponent Roots del 2020, a l'Orfeó Lleidatà)

El festival de música negra Ponent Roots apropa al Teatre Ateneu de Tàrrega un dels concerts de la seva nova edició. La cantautora Clara Gispert presentarà aquest cap de setmana a Tàrrega el seu primer disc, titulat ‘On and on’, en el marc del festival.

El Ponent Roots celebra la seva primera dècada de l’11 al 14 de novembre amb concerts en quatre espais diferents, un dels quals és el Teatre Ateneu de Tàrrega. La cita amb una de les veus més prometedores del moment serà el dissabte 13 de novembre a les 20.30 h.

El Ponent Roots arriba a la desena edició apropant propostes artístiques de qualitat sempre amb el leitmotiv de la música negra com a columna vertebral. Ho celebra amb una edició que inclou actuacions de mitjà format i proximitat, però que alhora permeten gaudir de la música en viu de manera pròxima entre públic i artistes.

Després d’haver visitat altres localitats de les comarques de Lleida, el Ponent Roots aterra enguany a Tàrrega per primer cop amb el projecte de la barcelonina Clara Gispert. La cantautora oferirà un concert en el qual presentarà els temes del seu primer àlbum. Es tracta d'un treball fresc i sorprenent on la música clàssica europea i la tradició del jazz, el blues i el country del segle XX s'enfronten a les possibilitats sonores i estilístiques del hip-hop i el pop actuals.

Gispert és una artista digna d’aconseguir un lloc en l’escena del neo-soul. Les seves cançons parlen del que hi ha d’extraordinari en la quotidianitat, d’amor, de les contradiccions latents en la societat i de la dona com a força impulsora, creadora i protagonista de la seva pròpia història.

El preu de l'entrada són 15 €, encara que si és anticipada es redueix a 12 €. Les entrades es poden adquirir  a través del web de l’Orfeó Lleidatà.