El grup Hirundo Maris estrenarà el seu nou disc al Festival de Pasqua de Cervera

Foto: OEES.

La nova edició del Festival de Pasqua de Cervera acollirà en la seva programació diverses estrenes. Una d’elles serà la que oferirà el grup Hirundo Maris, liderat per Arianna Savall i Petter Udland Johansen, el qual ens aproparà en concert, per primera vegada a Catalunya, un gran gruix de les cançons del nou disc “Poésie et Musique”.

El concert d’Hirundo Maris tindrà lloc el diumenge, 10 d’abril, a les 20 hores al Paranimf de la Universitat de Cervera. Aquest concert i el disc del qual beu, explora l’estreta relació que mantenen des de sempre la poesia i la música, sigui en les cançons populars o en els versos dels grans poetes musicats per compositors de totes les èpoques, des de l’assolellada Mediterrània fins a la gèlida Escandinàvia.

D’aquesta manera, es podrà escoltar obres d'art dels segles XIX i XX, amb compositors catalans com Mompou i Toldrà, espanyols com Garía Lorca i Santiago de Múrcia i europeus com Schumann, Strauss, Chopin i Grieg, tots ells tan significatius per a aquest gènere de música de cambra.

El Festival de Pasqua, organitzat per la Paeria de Cervera, és un punt de trobada pel sector de la música clàssica a Catalunya i un aparador de la música clàssica que es fa a Catalunya. Aquesta 12a edició tindrà lloc del 7 al 16 d’abril i inclourà 14 concerts.