El grup Fauna presenta 'Hambre', el primer avançament del seu segon disc

Foto: Coopula.

Des de Mollerussa arriba Hambre, el primer avançament del disc del grup Fauna, un treball en sintonia amb el que serà el seu segon disc L'última nit, que defineixen com un tema amb ritme i consciència, i que s'estrenarà el 4 de març.

El grup Fauna, amb base al Pla d’Urgell i components de diferents racons del “salvatge oest”, presenten aquest nou disc escrit i treballat durant la pandèmia. Lluny de la melancolia, el grup explica que han carregat les cançons de missatges enèrgics i de superació.

Segons Manu Brufau, cantant de Fauna, Hambre "és una declaració d'intencions en contra del sistema i de les injustícies que esdevenen d'aquest món dominat pel poder econòmic. Aquest tema despulla la frustració de moltes persones, la transforma en esperança i força per no acceptar les regles establertes".

Fauna treballa ara en el seu directe i en la preparació de la gira de presentació del disc. Les primeres dates de la gira no es poden fer públiques, però molt aviat les donaran a conèixer a les seves xarxes.