El JazzConcabella s'inaugurarà amb un concert del Jaume Llombart Sextet

Foto: JazzConcabella

El Jaume Llombart Sextet al Castell de Concabella donarà el tret de sortida a la cinquena edició del JazzConcabella, festival de jazz a la Segarra, que tindrà lloc el 15 de gener a les 19 h.

L'edició d'enguany aglutina tres concerts que, a banda del sextet de Llombart, també contempla el Xavier Monge Quartet feat. Preico Sambeat el 5 de febrer, i Ex - Roomates el 12 de març. Tots els concerts s'iniciaran a les 19 h.

El concert inaugural comptarà amb Jaume Llombart a la guitarra. Format a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), és co-líder de diverses bandes (Jaume Llombart Sextet, Jazzfrika Septet, Rossy-Llombart Quartet, etc.). El músic ha col·laborat amb músics com Chris Cheek, Eladio Reinón, Marco Mezquida, Ernesto Aurignac, Dee Jay Foster, Dimitri Skidanov, Guillermo McGill, entre molts d'altres.

Llombart estarà acompanyat per Miguel Villar al saxo tenor, Pau Doménech al clarinet baix, Marc Cuevas al contrabaix, la guitarra d'Alfred Artigas i Joe Smith a la bateria. Tots els músics compten amb una trajectòria destacada dins del món del jazz.

L'aforament és limitat. Els preus per a no socis són de 15 euros, mentre que per socis amics del Castell i menors d'edat, l'entrada és a 12 euros. Es poden adquirir a través del Castell de Concabella.