El veí de Mallorca acusat d'estafar 140.000 euros a una lleidatana que va conèixer per Internet no es presenta al judici

Laura Cortés (ACN).

El veí de Mallorca acusat d'estafar 140.000 euros a una lleidatana que va conèixer per Internet no s'ha presentat aquest dimecres al judici que s'havia de fer a l'Audiència de Lleida.

Aquesta és la segona vegada que l'home no compareix i tant la fiscalia com l'acusació particular han demanat que s'emeti una ordre de detenció contra ell per assegurar-se que s'hi presentarà la pròxima vegada.

L'Audiència de Lleida ha ordenat tornar a citar l'acusat per al 6 de juliol a través de la policia judicial. El ministeri públic demana que se li imposi una pena de cinc anys de presó per un delicte continuat d'estafa així com una multa de 4.500 euros i que indemnitzi la noia amb els diners estafats.

Segons la fiscalia, el noi va conèixer la noia a finals de 2016 a través de xarxes socials i va viatjar un cop a Lleida per conèixer-la en persona. Després van coincidir en una trobada de Youtube l'agost de 2018 a Cerdanyola del Vallès. Després d'aquesta trobada, a mitjans d'agost de 2018, l'acusat, sabent que la noia tenia diners, la va convèncer perquè invertís en diversos fons per guanyar diners.

La noia, confiant en ell, li va donar les claus del banc i del telèfon. Llavors, l'acusat, segueix la Fiscalia, es va quedar fins a 141.197,54 euros d'ella entre el 17 d'agost i l'11 d'octubre de 2018 a través de transferències directes i de préstecs demanats a nom d'ella que anava usant per fer apostes per Internet.