Els Bombers treballen en un incendi al municipi d'Àger

Avui, quan passaven 10 minuts de les 3 del migdia, els Bombers han rebut l'avís d'un incendi al municipi d'Àger, a la comarca de la Noguera. El foc s'ha declarat a la zona dels Terradets, en una franja de vegetació situada entre la via del tren i la paret d'escalada. Hi treballen tres mitjans aeris i tres terrestres.

Des de Bombers de la Generalitat assenyalen especialment la "perillositat" de la simultaneïtat dels tres incendis, ja que treballen aquest dilluns a la tarda en un segon incendi prop del Pont de Vilomara, al Bages, a la zona de l'antic abocador, situat al terme municipal de Manresa. Els serveis d'emergències han rebut l'avís al voltant de la mateixa hora de l'avís del foc d'Àger, per un foc que no estaria relacionat amb l'incendi declarat ahir diumenge prop del mateix lloc, el qual ha cremat més de 1.600 hectàrees.

Al nou foc del Bages, amb un potencial de 100 hectàrees, hi treballen set mitjans aeris i quatre dotacions terrestres, segons informen fonts del cos des del centre de comandament de Sant Vicenç de Castellet. A resultes de l'incendi, el Servei Català del Trànsit ha tallat la circulació de la C-16 entre Castellbell i el Vilar i Sant Fruitós de Bages.