Els concerts de Tesa i Bredda de la Festa Major de Tàrrega es traslladen

Foto: Pep Marco.

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Tàrrega ha comunicat que els concerts de Tesa i Bredda, programats per demà divendres 13 de maig a 2/4 de 12 de la nit, es duran a terme al Camp dels Escolapis, en el marc de la Festa Major.

Tesa és una rapera d’Almussafes, de València, abanderada de la música urbana combativa i feminista. La cantant presentarà el seu tercer treball, Rap d’arrel, una fusió de hip-hop i folk. Per la seva part, Bredda és un grup que va néixer a l'Urgell el 2018. Fan música en català fusionant rock, rap i reggae. Recentment han publicat el seu nou disc, Resiliència, a la plataforma YouTube. L’activitat inicialment estava prevista a la plaça dels Àlbers, però la implantació d’un escenari més gran del previst ha fet traslladar el concert.

D'altra banda, els amants de la música electrònica podran gaudir amb DJ HÉCTOR ORTEGA, de Flaix FM, i DJ LAU. La cita també serà a 2/4 de 12 de la nit, a la plaça de les Nacions sense Estat.

Hèctor Ortega és DJ i locutor. Actualment presenta el Flaix Matí, el programa despertador de Flaix FM. D’altra banda, DJ Lau es defineix com un apassionat de la música que es dedica a ambientar qualsevol festa.