Els infants de Tàrrega lliuren les seves cartes i claus velles al patge Kassam

Foto: Marina Rúbies

El Patge Kassam ja ha arribat a la ciutat de Tàrrega per recollir les cartes dels infants per als Reis. La recollida de cartes es va dur a terme ahir i continuarà aquesta tarda, de 5 de la tarda a les 8 del vespre a la Cambra de Comerç, situada a la Plaça Major.

Els infants que tinguin a punt claus velles de casa poden entregar-les al Patge quan portin la carta, que les necessiten per fondre-les i forjar una nova clau màgica de Tàrrega que els doni accés a totes les llars amb infants la nit del 5 de gener.

Així, cal que recordar que queda anul·lada la visita dels Patges Reials a les cases degut a la situació pandèmica actual.

La campanya per aquest Nadal de l'associació de comerços i serveis de Tàrrega i Foment Tàrrega té per objectiu incentivar a la ciutadania a dur a terme les seves compres a la ciutat. D'aquesta manera la campanya nadalenca targarina vol unir proximitat, tradició i família. Un dels objectius és contribuir a la dinamització de la ciutat amb activitats nadalenques per a totes les edats.

Una d'aquestes activitats és el Trenet de Nadal, que en horari comercial circula per la ciutat i ho farà fins al dia 5 de gener, amb preu d'un euro o un fomentí, la moneda ideada per Foment Tàrrega durant aquest Nadal.