Els Mossos d'Esquadra detenen dos homes i comissen més de 700 plantes de marihuana en una nau industrial a Lleida

Foto: Mossos d'Esquadra.

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes de 23 i 44 anys per una plantació de marihuana de 733 plantes en una nau industrial de Lleida.

Les detencions s'han fet arran d'una investigació de principis de maig, quan la policia va tenir indicis de l'existència de la plantació en una nau a la partida de Cunillàs. Es va comprovar que la nau no tenia activitat comercial, però disposava d'aparells d'aire condicionat en funcionament.

A més, hi havia un alt consum d'energia i des de l'exterior es notava olor a marihuana. Els mossos hi ha entrat aquest dimecres al matí i s'han trobat el cultiu 'indoor' a ple rendiment. També s'han intervingut tots els aparells i estris destinats al cultiu.

Durant l'actuació policial s'han detingut els dos homes, que han intentat fugir en el moment de l'entrada policial. Tot apunta al fet que serien els suposats responsables del cultiu.

Els agents també han comprovat que la instal·lació elèctrica de la nau estava connectada de forma fraudulenta a la xarxa elèctrica de distribució general. Els detinguts, acusats d'un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric, passaran properament a disposició judicial.