Els Mossos d'Esquadra detenen un home a Cervera per furtar gasoil i causar danys en una empresa de Tàrrega

Foto: Arxiu Mossos d'Esquadra.

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dijous un home de 35 anys com a presumpte autor d'un delicte de furt i danys.

A primera hora del matí el responsable d'una empresa agropecuària, situada a peu de l'autovia A-2 al Talladell, terme agregat a Tàrrega, va alertar per un furt de gasoil dels camions que es trobaven estacionats al recinte de l'empresa.

En arribar al lloc, els agents van comprovar que al mateix recinte hi havia un vehicle accidentat carregat amb garrafes plenes de gasoil. A més, el lladres havien buidat 20 garrafes que contenien herbicida i que haurien utilitzat per realitzar el furt.

Tot seguit, una dotació policial es va adreçar al domicili del titular del vehicle accidentat, al municipi de Cervera, on van localitzar un home amb ferides lleus al rostre, compatibles amb un accident.

A més, al traster dels baixos del domicili, van descobrir garrafes del mateix tipus de l'empresa plenes de gasoil. També van trobar una bomba manual d'extracció de líquids i eines vàries que s'haurien emportat de la mateixa empresa.

Davant les evidències, els agents el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de furt i danys. El valor de l'herbicida vessat seria d'uns 4.000 € i del gasoil furtat d'uns 1.500 €.

Tot apunta que en retornar a l'empresa, per acabar de carregar el material furtat, va patir un accident lleu que va immobilitzar el vehicle al lloc. Ara bé, la investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

El detingut, amb antecedents, va passar divendres a disposició judicial davant el Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.