Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Tàrrega detenen dos nois per un robatori violent

Redacció | Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra amb la col·laboració la Policia Local de Tàrrega van detenir ahir dos nois, de 20 anys, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Aquest dimecres, a les 15 hores, es va produir un robatori violent a la plaça Comediants de Tàrrega. Un home va ser assaltat per dos homes que, mentre un el colpejava per l'esquena, l'altre li va arrencar la cadena d'or que duia al coll.

Els assaltants van fugir corrent en direcció al carrer Major i, mentre la víctima era atesa, es va alertar a Mossos i Policia Local.

Un cop recollides les descripcions dels presumptes autors, les patrulles van iniciar una recerca per la població. Poc després, van localitzar a la Plaça de les Nacions i al carrer Vilanova dos joves que coincidirien plenament amb les descripcions facilitades.

Tot i que no es va localitzar la cadena van ser traslladats a la comissaria per identificar-los plenament.

Finalment, un cop ja a comissaria i recollida la denúncia, es va detenir a tots dos com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els detinguts, un d'ells amb antecedents, passaran pròximament davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.