'És Nadal a Tàrrega': arriba la campanya de les festes de Foment Tàrrega

Foto: Arxiu Comarques

L'Associació de comerços i serveis de Tàrrega, Foment Tàrrega, presenta avui la campanya per aquest Nadal 2021/22, què té per objectiu incentivar a la ciutadania a dur a terme les seves compres a la ciutat. Un dels propòsits de la campanya de Nadal 2021/22 és contribuir a la dinamització de la ciutat amb activitats nadalenques per a totes les edats.

  • Moneda pròpia de Tàrrega: el fomentí

El fomentins són monedes per valor d'1 € que es guanyen en comprar o consumir als establiments de Foment Tàrrega. Per cada tiquet de 20 € de compra, sempre en un únic tiquet, es guanya 1 fomentí. Es pot descanviar tants tiquets de 20 € com es vulgui, s’han d'anar a buscar els fomentins a l'estand ubicat al Laberint (cruïlla entre el C/Carme i C/Sta. Anna), els dies 23, 24, 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre.

Els fomentins es poden gastar pagant les compres o consumicions en qualsevol dels establiments de Foment Tàrrega, fins al dia 5 de gener de 2022, també es podrà pujar al trenet de Nadal amb el fomentins. Foment Tàrrega repartirà 7.500 fomentins entre els seus clients.

  • Activitats

De fet, la temporada de Nadal a Tàrrega es va estrenar el passat dissabte 27 de novembre amb un espectacle d'encesa de llums, de la mà dels alumnes de Cruma, l'escola de teatre que dirigeix la companyia targarina Emília Gargot. L'actuació va tenir lloc a la Pl. Major de Tàrrega.

Les activitats nadalenques s'estrenen el diumenge 19 amb la festa del tió de Guixanet, que aquest any se celebrarà a la plaça Major de Tàrrega i estarà organitzada per l'Associació Guixanet.

Una de les activitats programada és el trenet turístic que del 23 de desembre al 5 de gener oferirà un passeig per la ciutat durant tot el dia. L'objectiu del "trenet" és moure's per tota la ciutat sense necessitat d'agafar el cotxe per facilitar les compres.

La recollida de cartes del patge Kassam es realitzarà els dies 3 i 4 de gener a la Cambra de Comerç de Tàrrega de les 17 a les 20 h.

La campanya de Nadal culminarà amb la Cavalcada de Reis, que se celebrarà dissabte 5, organitzada per BAT, en què Foment Tàrrega participarà amb la seva carrossa.

La campanyacompta amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tàrrega.