Estabilitzat l'incendi de Peramola i el d'Artesa de Segre continua actiu

Foto: Jordi Borràs (ACN).

Els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat l'incendi de Peramola aquest dilluns al matí, segons ha informat el cos d'emergències.

L'incendi hauria afectat unes 123,34 hectàrees, segons els Agents Rurals. D'aquestes, 111,59 forestals i 11,75 agrícoles. A més, un total de 116,94 hectàrees es troben dins l'Espai d'Interès Natural (EIN) Serra d'Aubenç i Roc de Gogul. Un total de 42 dotacions continuen remullant la zona.

D'altra banda, l'incendi d'Artesa de Segre continua actiu. Aquest ha cremat més de 2.400 hectàrees, segons les darreres dades dels Agents Rurals. En aquest foc hi continuen treballant 52 dotacions terrestres i està previst que es comencin a incorporar mitjans aeris.

Durant aquest diumenge els bombers van fer front a diverses represes dins del perímetre afectat pel foc d'Artesa i es va reforçar la presència al flanc esquerre, que és el que cremava obertament.

Pel que fa a Peramola, els Bombers es van centrar a atacar-lo dalt d’una cinglera per evitar que s’obrissin els flancs, especialment el dret, que dona a la vall del Segre.