Èxit d'assistència a la Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega

Marina Rúbies.

Tàrrega va acollir aquest dissabte 4 de juny la 9a edició de la Fira de la Cervesa Artesana al Càmping Municipal. Un dels atractius va ser la programació musical a càrrec de Fauna, Capi&Niko, Talkual, Good Rocking Tonight i DJ Ubach durant la jornada per amenitzar les 17 parades de cerveseres des de les 12 h del migdia fins a les 3 h de la matinada.

Els grups de proximitat i d’estils diferents van tocar els seus temes al llarg d'una jornada calorosa, que va començar a rebre una gran afluència de públic a partir de les 7 de la tarda aproximadament, quan les temperatures van començar a cedir.

LAssociació Agrat i la Cerveseria Matoll van ser les encarregades d'organitzar una edició que preveia batre tots els rècords. A espera de les dades, alguns membres de l'organització s'han mostrat satisfets amb l'assistència de públic durant la jornada. També amb els expositors, ja que fins a 17 productors de cervesa artesana (16 nacionals i 1 internacional) van subministrar cervesa artesana durant tota la jornada, a més de les parades estil foodtruck que oferien menjar.

S'aspirava a superar els registres dels 2.000 litres servits en la darrera edició, que es va dur a terme amb restriccions a causa de la pandèmia. Un altre dels clàssics del certamen va ser l'escalabirres, concurs que consisteix a amuntegar caixes de cervesa alhora que s'escalen, i la paella i la fideuà casolana que va preparar la comissió per aquesta edició.