Èxit de participació en la VII edició del Cros de Balaguer

Foto: CE Noguera.

El passat diumenge 13 de febrer va tenir lloc el VII Cros Intercomarcal de Balaguer, a la Noguera, competició dels Jocs Esportius de Catalunya adherida al Circuit Escolar de Cros de les Terres de Lleida.

Més de 600 atletes tant de municipis de la Noguera com d’altres comarques i de totes les edats, des de la categoria de llar d’infants fins a sènior i veterà, van acudir a Balaguer per a participar en la setena edició del Cros. Per la zona del riu i al costat del Morter es va crear un gran caliu de gent que va aconseguir convertir-ho en una gran diada atlètica.

D’altra banda, per escollir la imatge representant del Cros de Balaguer, el Consell Esportiu de la Noguera va organitzar un concurs de dibuix on la guanyadora d’aquesta cinquena edició va ser l’Amalia Maria Pojova, alumna de l’escola Alfred Potrony de Térmens.

Convé ressaltar que l’escola Gaspar de Portolà de Balaguer va rebre una especial distinció en inscriure uns 110 alumnes al Cros, un fet que mai havia passat.

La jornada va ser organitzada pel Consell Esportiu de la Noguera i amb la col·laboració del Club Atlètic Maratonians del Segre, l’Ajuntament de Balaguer i el Consell Comarcal de la Noguera.