Èxit de públic a l'espectacle de Comediants "Mur, guspira del MNAC"

Foto: Consell Comarcal del Pallars Jussà.

Aquest cap de setmana s'han celebrat tres passis de l'espectacle de Comediants al Castell de Mur. Els Comediants van aconseguir que els assistents fessin un viatge al passat amb un espectacle itinerant i participatiu que es va realitzar entre 3 escenaris diferents al voltant de la col·legiata de Santa Maria de Mur.

El dissabte l’èxit de convocatòria va ser total, amb les entrades exhaurides de l'estrena de l'espectacle de Comediants "Mur, guspira del MNAC" que va comptar amb 300 espectadors en la seva primera sessió.

La música en directe va anar a càrrec els músics de l'orquestrina Trama, i  actors i actrius locals van participar en l'obra acompanyant als membres de Comediants.

En la sessió de les 12 del migdia del diumenge, unes 300 persones més van poder gaudir novament de l'obra "Mur, guspira del MNAC".  Entre ells, també es va comptar amb una visita institucional formada entre d’altres pel Sr. Albert Turull, director dels Serveis Territorials a Lleida del Departament de Cultura, Sr. Patrick Torrent, director executiu de l'Agència Catalana de Turisme, el Sr. Pere Porta, director de l'IDAPA, i el Sr. Marc Baró, diputat de la Diputació de Lleida.