Exposició de moda de “males herbes” al Centre de l’oli de la Granadella

Text: Redacció / Foto: Ajuntament de Granadella, exposició "La permanència de l'efímer" a l'Oliverart

El divendres 1 d’octubre s'inaugura al Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) de la Granadella l’exposició de l’artista Digna Gros “Males herbes”. Es tracta d’una col·lecció de peces d’indumentària estampades amb il·lustracions que representen les considerades “males herbes” del nostre entorn. L’artista descriu la seva obra com una col·lecció-càpsula de caràcter reivindicatiu amb la que es dona valor a la vegetació autòctona a través d’una mirada artística. D'altra banda, plasma les “males herbes” interiors a través les característiques de les mateixes plantes, juntament amb la simbologia dels colors i les formes.

Aquesta ha estat una de les tres exposicions temporals seleccionades en la quarta edició d’Oliverart 2021. Les exposicions temporals seleccionades han estat: La permanència de l’efímer, de Susana Malagón, inaugurada el passat 10 de juliol; Males Herbes, de Digna Gros; i Caos, de Sissi Salinas.

El CCOC ha posat en marxa Oliverart, un projecte amb l’ambició de consolidar-se a mitjà i llarg termini com un dels espais d’art i natura de referència a Catalunya, i en especial a les Terres de Ponent.