Extingit l'incendi de Vallbona de les Monges

Redacció | Foto: Bombers de la Generalitat.

Els Bombers van donar per extingit l'incendi de Vallbona de les Monges cap a un quart de set de la tarda d'aquest dimarts, després que cap a dos quarts de cinc de la matinada ja l'haguessin controlat. Des d'aleshores, 16 dotacions han continuat remullant i revisant la zona fins que l'han donat per apagat del tot.

El foc es va iniciar cap a les cinc de la tarda del dilluns i tenia un potencial de 500 hectàrees. A les nou de la nit l'incendi va quedar estabilitzat, després d'haver cremat unes 35 hectàrees, 18 forestals i 17 agrícoles, segons els Agents Rurals. Les flames van començar en una zona agrícola i es van propagar cap a vegetació forestal entre Rocallaura i Belltall.

D'altra banda, aquest dimarts els Bombers van treballar en un altre incendi a Pujalt, a l'Anoia, que va començar poc després de les tres de la tarda. El foc estava confinat entre camins i camps llaurats i hi han arribat a treballar 35 dotacions, 9 de les quals aèries. Des de les sis de la tarda les flames estaven estabilitzades. L'estimació dels Agents Rurals indica que ha afectat 18 hectàrees fins ahir a la tarda, 12 agrícoles i 6 forestals.