Ferrocarrils oferirà servei d'autobús entre Balaguer i La Pobla de Segur el 15 i 16 de gener per tasques de manteniment

Pla obert on es pot veure el tren de la línia de la Pobla a l'arribada a l'estació de la Pobla de Segur amb alguns turistes acabats de baixar, l'agost de 2021. (Horitzontal)
photo_camera Pla obert on es pot veure el tren de la línia de la Pobla a l'arribada a l'estació de la Pobla de Segur amb alguns turistes acabats de baixar, l'agost de 2021. (Horitzontal)

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) oferirà servei d'autobús substitutori entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur els dies 15 i 16 de gener per tasques de manteniment en una de les unitats de tren.

Els horaris d'aquest servei per carretera seran els mateixos que ja s'efectuen amb el servei ferroviari. El bus s'aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada d'autobús més propera.

No obstant això, a les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya s'aturarà sota demanda. Per sol·licitar-ho cal trucar al telèfon 973445503 o fer-ho mitjançant els intèrfons de les estacions. Entre les estacions de Lleida i la capital de la Noguera es mantindrà majoritàriament el servei de tren.

Entre Lleida-Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l'habitual a excepció d'algunes circulacions que es realitzaran íntegrament amb autobús. És el cas de la del diumenge 16, en què el tren surt a les 19.00 h de La Pobla de Segur amb destinació Lleida-Pirineus; i la de dilluns 17, corresponent al tren que surt a les 5.14 h de Lleida-Pirineus amb destinació La Pobla de Segur.