Finalitza amb èxit la 5a edició de la cursa del Dúgol d'Algerri

Text: Redacció / Foto: Iter5

Ahir 3 d'octubre es va donar per finalitzada la 5a edició de la Cursa del Dúgol d’Algerri, amb totes les modalitats adoptades.

En els 10 kilòmetres, en l’apartat masculí s’ha proclamat campió Sancho Ayala (FONDISTES SOLSONES) amb un temps total de 38.17, seguit de Juanma Fernández (C.A. ARCOIRIS) amb un temps de 38.54 i en el tercer lloc Fran Carillo (AA XAFATOLLS) amb un temps total de 39.45. En l’apartat femení Rosa Mari Carulla (ALTAN RUN) s’ha proclamat campiona amb un temps total de 42.15, seguida de l’independent Anna Artal amb 47.23 i de Nerea Tenorio (FONDISTES SOLSONES) en tercer lloc amb un temps de 48.21.  El recorregut exigent ha tingut lloc per la Serra Llarga, ja que calia superar dos desnivells importants tant en el quilòmetre 3 com en el 6,5.

En la Cursa dels 5 kilòmetres, en l’apartat masculí s’ha proclamat campió José Antonio Araujo (AD.MARATHON) amb un temps total de 17.55, seguit de Genís Alías (AA XAFATOLLS) amb 18.11 i de Alexandre Tassies (CE LINYOLA-ALTAN) amb 18.27. En l’apartat femení s’ha imposat la campiona Ruth Martí amb un temps de 21.23, seguida de Natàlia Bernat (RUNNER’S BALAGUER) amb 22.59 i de Sandra Borda (AA XAFATOLLS) amb 24.13. El recorregut també es desenvolupava la Serra Llarga amb una forta ascensió a partir dels 500 metres per després descendir a partir del quilòmetre 3.

El format de la cursa ha estat subjecta al protocol anticovid de la setmana anterior a l’esdeveniment esportiu. En tot moment s’han seguit els protocols de seguretat que l’organització havia garantit per tots els participants a la cursa. Cada participant es feia responsable de la normativa vigent del reglament. L’ús de la mascareta era obligatori en totes les zones, excepte durant la cursa i la sortida s’ha fet en grups de màxim 6 persones i mantenint la distància de seguretat.