Fira Q acollirà una jornada sobre energies renovables amb el projecte Energy Hublab

Cartell: Paeria de Balaguer.

Un any més, el sector de l’habitatge i la construcció presentarà un ampli ventall de productes innovadors de la mà dels expositors que un any més creuen amb Fira Q de Balaguer.

El públic podrà gaudir d’espais dedicats a la llar com poden ser el confort dels bons matalassos, les noves tècniques de pintures, els nous materials de construcció o els sistemes innovadors aplicats a les noves tecnologies.

Ho ha explicat la responsable de Fires, Antonieta Martínez, que ha tornat a parlar de l'entusiasme també dels expositors en aquest espai, "una zona de la fira molt elegant i amb empreses de tota mena, de jardineria, de la llar, arquitectes i altres".

Martínez també ha recordat que hi haurà una zona de demostracions adreçada no només a professionals del sector sinó a tota classe de públic.

A l’espai de les demostracions, dissabte al matí hi haurà, com a novetat, una jornada i presentació del projecte Energy-Hub Lab, organitzada pel CEI i pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, on es parlarà d’energies sostenibles i del PECT Green&Circular, projecte per l’especialització i competitivitat territorial basada en la transició energètica i ecològica, segons ha explicat el coordinador del CEI, Jaume Roca.

En aquesta jornada també es parlarà dels consums energètics de la llar, de com reduir-los i de com autoproduir la mateixa energia; dels avantatges de la generació solar; i dels programes d'ajuts per afavorir la transició energètica de la ciutadania, les empreses i les administracions locals.