FiraTàrrega celebra una gran revetlla per a presentar el programa al públic

Marina Rúbies.

FiraTàrrega ha apostat aquest any per un canvi en l’acte de presentació del programa a la ciutadania tot omplint la plaça Major de Tàrrega amb un gran show aquest divendres 22 de juliol.

Sota el títol ‘La Gran Revetlla de FiraTàrrega’, l’esdeveniment va iniciar-se a 2/4 de 8 del vespre, i va ser una festa popular dirigida al públic per conèixer la programació d’enguany, que se celebrarà del 8 a l’11 de setembre.

Un dels grans al·licients de ‘La Gran Revetlla de FiraTàrrega’ és que es va presentar per primera vegada el programa físic d’aquesta edició i es va entregar als assistents per prendre nota de les propostes que trobaran a l’edició de FiraTàrrega 2022.  El programa també es pot trobar en format en línia aquí. A més, els 100 primers assistents que van arribar a la Plaça Major a partir de les 7 de la tarda es van endur com a obsequi ‘una bossa inesperada’ amb regals, productes de marxandatge i les participacions per al sorteig de 3 entrades dobles i un Pack Llotja per gaudir d’una experiència única.

L’acte va ser conduït per dos targarins, Marc Andreu i Carolina Tebé, i va comptar amb la col·laboració musical de l’artista local DJ LoBepo. Durant la presentació, que va tenir una durada aproximada d’una hora, es van rememorar les diverses propostes d'inauguració de l'esdeveniment. La festa va continuar amb entrevistes a Natàlia Lloreta, directora executiva de FiraTàrrega, que va presentar les novetats del certamen i a Anna Giribet, directora artística, que va ser l’encarregada de donar a conèixer i explicar la programació.

Seguint el lema de la programació d’enguany, ‘L’Inesperat’, l’acte va comptar amb sorpreses i accions inesperades per tal de recuperar l’esperit festiu del carrer, de celebració de les revetlles i donar el tret de sortida als preparatius d’una nova edició de la Fira.