FiraTàrrega crida a persones interessades a col·laborar en processos de creació escènica, voluntariat o d'opinió

Foto: Dani Hernàndez. Arxiu FiraTàrrega.

FiraTàrrega obre un cens de persones interessades a participar en processos de creació escènica, de voluntariat o d'opinió, entre altres. Això vol dir, per exemple, ajudar els artistes a desenvolupar els seus espectacles o participar activament en la seva representació, ajudar l'organització en tasques de suport no remunerades, participar en enquestes d'opinió o valoració, entre altres.

Les persones que estiguin interessades i disposades seran incloses en un llistat d'adreces i rebran butlletins informatius cada cop que hi hagi alguna acció a dur a terme, on s'explicaran les condicions específiques per participar-hi.

En aquests moments, FiraTàrrega té dues crides obertes en aquest sentit, pertanyents a col·laboracions en els nous espectacles de Sergi Estebanell i de Joan Català.

El Sergi Estebanell necessita la col·laboració de persones a partir de 8 anys que l'ajudin amb les seves opinions sobre la por i la llibertat. En cas de tenir interès en participar-hi, les persones poden anar directament a l'Espai Mercat (Pl. de les Nacions) de Tàrrega el dia 20 d'abril de 2022, de 10 a 14 h i de 16 h a 19 h o bé el dia 21 de 10 a 14 h. Es pot consultar més informació en aquest enllaç.

D'altra banda, el Joan Català està preparant l’espectacle Idiòfona, una peça de carrer que implica la manipulació d’objectes (tubs de ferro) i la construcció d’una instal·lació sonora. NECESSITA la participació d’unes 30 persones, de 25 a 75 anys, el divendres 20 de maig 2022 de 17:30 a 19:30 h, a la Nau 18 de Cal Trepat de Tàrrega, per fer proves amb els materials i experimentar diferents possibilitats: arrossegar, picar, elevar, fer sonar, apilar, incrustar en l'espai, deambular... Les persones interessades poden inscriure's aquí o consultar més informació.