Francesc Guerra, nomenat adjunt a la gerència de GSS a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran

Redacció | Foto: Marta Lluvich (ACN).

El Consell d'Administració de Gestió de Serveis Sanitaris (GSS) ha aprovat dotar, amb caràcter transversal, d'un adjunt a la gerència en l'àmbit de la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu Aran.

La decisió es va adoptar davant de la necessitat de promoure i dinamitzar la transversalitat entre els diferents serveis i centres de l'àmbit de la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran per garantir els criteris i indicacions del Pla de Salut de Catalunya.

Aquest nou càrrec d'adjunt a la gerència l'ocupa des de l'1 de juliol Francesc Guerra. Des de l'any 2017, Guerra desenvolupa les funcions de director de Centre de l'Hospital Comarcal del Pallars i de gerent de la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell.

Francesc Guerra és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona, diplomat en Ciències Empresarials i Màster en Business Administration (MBA) per ESADE. Pel que fa al vessant professional, posseeix una dilatada experiència en gestió sanitària. Ha dut a terme diferents posicions directives a l'Institut Universitari Dexeus, CASER i a l'Hospital Clínic de Barcelona.