Guimerà celebra amb èxit el primer cap de setmana de visites guiades d'oficis

Foto: Els i les visitants durant la jornada al molí tradicional | Viu Guimerà.

Gran èxit de visites durant el primer cap de setmana de demostracions d’oficis a Guimerà. Com a resposta a la iniciativa de l’Associació Viu Guimerà, aquest cap de setmana van rebre més de 100 reserves per poder conèixer com es premsa l’oli en un molí tradicional o com s’assequen els embotits artesanalment.

Gràcies a aquestes visites guiades, un petit poble de tan sols 263 habitants va trencar el silenci de l’hivern per donar pas a l'afluència turística responsable que s'interessa per les activitats del seu poble. Segons fonts de la vila, aquestes visites els fan guanyar esperança per revertir el despoblament dels pobles petits i per frenar la tendència al tancament de negocis a tota la Vall del Corb.

Aquesta iniciativa estarà oberta durant la resta de caps de setmana de febrer, gratuïtament, per tots aquells visitants que vulguin perdre’s pels carrers costeruts de Guimerà entre visita i visita als comerços i petits productors locals. Les reserves per a les properes entrades es pot fer a través del seu portal web.