Guissona engega una proposta de microteatre per primera vegada

Cartell: Ajuntament de Mollerussa.

El diumenge 22 de maig tothom qui ho vulgui podrà gaudir d’un circuit de teatre alternatiu conformat per tres històries breus en espais vius de la vila de Guissona. Píndoles, aquesta proposta de microteatre, és una forma d'entendre el teatre com a descoberta, joc i experiència.

S’han seleccionat tres obres: De Choping, Homenatge i S'ha acabat el bròquil, amb l’objectiu d’oferir un circuit teatral itinerant per tres espais gens convencionals. Guissona convida al públic a deixar-se seduir per una experiència única i innovadora de teatre breu, intens i en indrets inesperats.

L’experiència acabarà davant de l’Aula de Selecte, a Guissona, amb un tast de vi i una tapa. Aquí els assistents podran compartir la seva experiència.

La participació en les píndoles és limitada i requereix inscripció prèvia a través de la pàgina web de l’Ajuntament.

A aquestes tres píndoles s'hi afegeix una píndola infantil Mons per descobrir, una píndola introductòria i gratuïta, que es farà a la placeta Bisbe Benlloch amb l’alumnat més petit del taller de teatre de La Caserna a Guissona, dirigit per en David Mora i l’Anna Llort, i amb quatre protagonistes guissonencs. Aquest taller és promogut des del Pla Educatiu d’Entorn de Guissona i que presenta aquesta píndola com a cloenda de l’activitat d’aquest curs.

Aquesta píndola infantil serà la introductòria a aquesta primera tarda de microteatre en indrets emblemàtics de la vila, una proposta elaborada de forma coordinada entre la regidoria de cultura i el Museu de Guissona. Més informació sobre Píndoles aquí.