Guissona i Agbar signen un conveni a favor de les famílies que acullen persones refugiades d'Ucraïna

Foto: Ajuntament de Guissona.

Ahir dimecres 30 de març, l’Ajuntament de Guissona va signar un conveni de col·laboració amb el servei municipal d’aigua AGBAR a favor de les famílies i particulars que acullen persones refugiades d’Ucraïna.

El gerent territorial David Gall Martín, es va desplaçar a l’Ajuntament de Guissona per acomplir el fons social de 3000 € que l’empresa de servei ha destinat a l’Ajuntament. L'empresa ho ha fet amb l’objectiu de poder ajudar en les despeses dels rebuts de l’aigua, a totes les famílies i particulars de Guissona que acullen persones refugiades d’Ucraïna a casa seva.

AGBAR, S.A.U. com a prestadora de serveis relacionats amb el cicle integral de l’aigua a Catalunya, i concretament a Guissona, es considera conscient que l’aigua és un element de primera necessitat per a la vida de les persones. Per aquest motiu, el consistori manifesta que ha estat la primera empresa de subministraments de serveis que ha donat una resposta immediata a la petició de l’Ajuntament de Guissona.

A més a més, aquesta setmana, l’Ajuntament també ha enviat una carta a totes aquestes famílies acollidores, informant-les de les diferents línies d’ajuts que s’han acordat per poder fer front a aquest tipus de despeses. Aquestes, són finançades actualment amb el compte de donacions obert pel cas d’Ucraïna a Guissona.

El voluntariat de tràmits està essent l’encarregat de contactar amb totes les famílies per tal de gestionar conjuntament tot el tema burocràtic que comporta.