Guissona rep una cinquantena d'ordinadors gràcies al projecte de Labdoo.org

Foto: Ajuntament de Guissona.

Guissona ha rebut una cinquantena de dispositius digitals gràcies a l’ONG Labdoo.org, que va contactar fa unes setmanes amb l’Ajuntament de Guissona per oferir el seu maquinari amb l’objectiu d’ajudar a la població més desfavorida.

Els 50 ordinadors es troben en perfectes condicions, ja que han estat revisats i reprogramats amb programari lliure per poder-los donar una segona oportunitat.

Gràcies a aquesta iniciativa s’anirà dotant a les unitats familiars nouvingudes a Guissona amb la finalitat de poder generar aprenentatges i interaccions amb la seva comunitat.

Labdoo.org és una entitat que treballa i col·labora per fer arribar portàtils en desús procedents de donacions a projectes d'escoles arreu del món.

Els dispositius, equipats amb un programari educatiu molt potent, es destinen a escoles i persones desafavorides de tot el món. Aquesta entitat va néixer el 2010 amb el somni de fer que tots els nens i nenes, i també les seves famílies, puguin tenir accés a l’educació a través d’ordinadors.