Imputació penal de la Guàrdia Urbana de Lleida a un veí de la ciutat per maltractament animal

Pla obert del CiviCar de la Guàrdia Urbana de Lleida, aparcat a la comissaria. Imatge del 17 de setembre de 2021. (Horitzontal)
photo_camera Pla obert del CiviCar de la Guàrdia Urbana de Lleida, aparcat a la comissaria. Imatge del 17 de setembre de 2021. (Horitzontal)

Redacció | Foto: Arxiu (Oriol Bosch, ACN).

David U. L., veí de Lleida de 40 anys, ha estat imputat penalment per la Guàrdia Urbana de la ciutat per maltractament animal.

Arran de la difusió d'un vídeo en el qual es veia una persona colpejant gossos s'ha esbrinat la seva identitat i s'han requisat dos animals de la seva propietat al Centre d'Acollida d'Animals de Companyia, segons informa el cos de seguretat municipal, que considera l'individu autor de pallisses a diversos animals.

A primera hora del matí de dijous es va tenir coneixement del vídeo on es veien els maltractes. A més s'han rebut diverses trucades i missatges per denunciar aquests fets. Després d'esbrinar la identitat de l'individu se l'ha localitzat al seu domicili.

L'home posseïa tres animals, dos dels quals li han estat requisats. El tercer gos ha estat localitzat a la protectora Amics dels Animals del Segrià, amb lesions lleus, ja que l'home l'havia llençat, presumptament, per damunt la tanca de la protectora durant la nit anterior.