Inauguració de l’exposició 'Qui sembra, recull' en el marc dels 25 anys de la Biblioteca Jaume Vila

Foto: Ajuntament de Mollerussa

La Biblioteca Municipal Jaume Vila va donar aquest divendres el tret de sortida als actes de celebració del 25è aniversari amb la inauguració de l’exposició Qui sembra, recull. Es tracta d'un recorregut per la història de la biblioteca a través de retalls de premsa, un timeline i la mostra d’un seguit d’objectes significatius que han marcat la història d’aquest servei. L'exposició es podrà visitar durant aquest mes de novembre.

L’acte va comptar amb una visita guiada a l’exposició conduïda pel bibliotecari Josep Miquel Varea, el qual va fer un recorregut per aquests vint-i-cinc anys de vida de l’equipament, explicant-ne diferents anècdotes i contextualitzant tota la feina de difusió de la cultura que s’ha fet.

La inauguració marca l’inici d’un mes de novembre ple d’activitats i actes. N’és un exemple la performance expositiva de l’il·lustrador Valentí Gubianas, que repintarà 10 espais dedicats als jocs de carrer amb dissenys propis.

També s'oferirà el concert en acústic La forma d’un sentit, amb David Carabén del grup Mishima, el dia 25 de novembre.

A més a més, es podrà veure l’espectacle familiar de la companyia La Bleda Mon Petit Souvenir el pròxim 28 de novembre al Teatre L’Amistat les 5 de la tarda.

Així mateix, es durà a terme el laboratori-joc 25 imperdibles, on grans i petits podran enllaçar una selecció d’àlbums il·lustrats amb objectes significatius que els representen, i també el taller infantil Un conte, un personatge on els infants podran confeccionar un personatge a partir de paper reciclat.