Inicien obres a la carretera que travessa el Palau d'Anglesola

Redacció | Foto: Ajuntament del Palau d'Anglesola.

La Diputació de Lleida ha iniciat les obres d'arranjament de la carretera local LV-3321 del Palau d'Angesola. La millora afecta des de l'entrada al municipi des de Fondarella fins a la connexió amb la carretera de Linyola a Mollerussa.

Hi ha diferents actuacions previstes: des de pintar una doble línia i posar nous passos de vianants elevats a l'avinguda Sant Roc per reduir velocitat i millorar la seguretat de la via, fins a rehabilitar el ferm de la plaça Catalunya, carrer la Bassa i carrer la Fassina, passant per renovar totes les rigoles de banda i banda de carrer.

Tanmateix, l'obra més important és corregir la corba que hi ha actualment al carrer la Bassa i carrer la Fassina, un punt negre vial del Palau d'Anglesola, perquè és un pas estret i no té ni vorera. Per això l'ajuntament va adquirir la casa que feia xamfrà, la va enderrocar i ara permetrà corregir el traçat de la carretera, millorant la visibilitat i la seguretat, a més a més de construir voreres a banda i banda, que en aquests moments no existeixen.


L'obra la realitza Sorigué i compta amb un pressupost d'execució de 378.929,92 € finançat íntegrament per la Diputació.