Jaume Cuñat, nou alcalde de Cubells i la Torre de Fluvià

Foto: Ajuntament de Cubells

L’Ajuntament de Cubells i la Torre de Fluvià celebrarà avui dijous, 4 de novembre, un Ple Extraordinari per investir Jaume Cuñat com a nou alcalde de Cubells arran de la renúncia del passat 23 de setembre del primer edil del municipi, Josep Regué.

El Ple tindrà lloc a les 20 h a la Sala de Plens del consistori de Cubells, i comptarà amb la presència de l’Equip de Govern, encapçalat per Jaume Cuñat, qui després de ser nomenat alcalde en funcions el passat 23 de setembre, ara serà investit com a alcalde de la vila.

Està previst que durant el Ple, es creï una mesa d’edat, qui lliurarà la tradicional vara d’alcalde al nou primer edil de Cubells. Igualment, està previst que en un període de quinze dies se celebri el Ple de Cartipàs.

Junts per Catalunya té 4 dels 7 regidors de l’Ajuntament de Cubells, després que el passat 2019 la formació revalidés la seva majoria absoluta en aquest municipi noguerenc. Amb la renúncia de l’alcalde Regué, Jaume Cuñat passa a ser alcalde de Cubells; els números 3 i 4 de la formació, Sebastià Boixadera i M. Àngels Tolosa Lombart continuaran al consistori i prendrà possessió el nou regidor de la formació, Antoni Boadas, en substitució de Josep Regué.

Per la seva banda, Esquerra Republicana de Catalunya, a l’oposició, compta actualment amb 3 dels 7 membres del consistori: Salvador Soldevila de número 1 de la formació; Eva Ribera de segona i Pere Papell de número 3 d’ERC.