Jornada de networking i fira de joves empresaris i empresàries a les Garrigues

Avui dissabte, 21 de maig, està tenint lloc a les Borges Blanques una jornada dedicada a l’emprenedoria jove de les Garrigues, en el marc del projecte Enxarxa’t que té l’objectiu de facilitar als empresaris i empresàries un espai de treball, promoure l’intercanvi d’experiències i opinions, i generar noves idees empresarials. La jornada està organitzada per l’Oficina Jove de les Garrigues, el Consell Comarcal de les Garrigues i l’Ajuntament de les Borges Blanques.

Durant el matí, s’ha celebrat la 3a Jornada Networking Enxarxa’t al Pavelló de l’Oli de les Borges Blanques, que ha comptat amb la benvinguda per part del president del Consell Comarcal, Jaume Setó, i la coordinadora territorial de Joventut a Lleida, Maricel Segú.

Tot seguit, ha començat una taula rodona, dinamitzada per Ponent Coopera, amb casos d’èxit de diferents empreses liderades per persones joves de les Garrigues, com són la Cooperativa Tres Cadires, Nousegons, Mengem Ponent i Cooperativa Les Obagues. Després de la taula rodona, ha tingut lloc una dinàmica de treball a càrrec de Ponent Coopera, i un dinar per a joves empresaris i empresàries.

I a la tarda ha estat el torn de la 2a Fira de Joves Empresaris i Empresàries de les Garrigues als Jardins del Terrall i oberta al públic general, on es podran trobar estands i demostracions de les empreses joves de la comarca.

La fira té l’objectiu de donar a conèixer aquestes empreses al públic general per enfortir-les i arrelar-les més al territori, així com incentivar als visitants a fer un consum de proximitat.

Les empreses presents a la fira són la Pastisseria el Xocolatí, Damià Alentorn Fotografia, Ecovan Store, Barberia Domingos Dramas, Cooperativa Tres Cadires, Mim Centre d'Ungles i Bellesa, Pango i Co, Carns Feixa, Vicus, Kids&Us, Epiphysis Centre de Salut i Aimmia Events.

L’Enxarxa’t és un projecte codissenyat entre els empresaris i empresàries joves de les Garrigues, les tècniques de joventut de l’Oficina Jove i la referent d’ocupació juvenil, i amb el suport de les tècniques de promoció econòmica del Consell Comarcal de les Garrigues i de l’Ajuntament de les Borges Blanques, la tècnica AODL de les Garrigues Altes i la tècnica del PIJ de la Granadella. Amb el finançament de l’Associació Leader de Ponent, l’Agència Catalana de la Joventut i l’Ajuntament de les Borges Blanques.