Koers, Doctor Prats, Noisedrome i Versión Imposible als concerts de Festa Major de Mollerussa

Foto: Ajuntament de Mollerussa.

La Festa Major de Mollerussa, que tindrà lloc del 19 al 22 de maig, comptarà com a caps de cartell dels concerts de nit al Pavelló Firal amb els grups Doctor Prats i Koers, la nit de dissabte juntament amb DJ Luka Caro; i Versión Imposible i Noisedrome, la de divendres amb el fi de festa a càrrec del DJ Sergi Domene.

Així ho han explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona; la regidora de Festes, Raquel Pueyo, i el tècnic de l’àrea, Àlex Culleré, els quals han fet un avançament de la programació, que s’està acabant de tancar amb totes les propostes pensades per a tots els públics i que inclouen des de cultura popular, exhibicions esportives i animació infantil pensades.

També s'ha presentat el cartell de la Festa Major que “vol ser un homenatge i un reconeixement al col·lectiu sènior de la ciutat que és un dels que més ha patit la pandèmia” així com un reflex de la necessitat de “recuperar els somriures”, segons ha indicat Solsona.

La festa començarà dijous 19 al vespre, dia en què s’ha programat el concert The Aguateques a la plaça de Manuel Bertrand. En cas de pluja, es traslladaria a la carpa que es muntarà al pati de la pista de bitlles per acollir altres de les activitats previstes com la JoveFest. Tots els concerts seran gratuïts, tot i que, en els que es fan al Pavelló Firal, hi haurà un control de l’aforament per vetllar per la seguretat.

La Festa Major d’enguany també comptarà amb l’obra humorística Tribut a Pepe Rubianes, de la productora del còmic ja finat, que es farà al Teatre L’Amistat dissabte 21 de maig i el preu de l’entrada, que ja és a la venda a entrapolis.com, serà de 12 euros.

També serà de pagament el concert de Joan Chamorro Sextet, que actuaran diumenge 22 a les 7 del vespre també al Teatre L’Amistat. Les entrades també estan a la venda per 15 euros a Ticketmaster.es.

La setmana entrant es donarà a conèixer el programa complet de tots els actes de la Festa Major d’enguany, la qual reprèn el format dels anys previs a la pandèmia amb quatre dies d’activitats concebudes per donar resposta a tots els públics.