La 21a Mitja Marató i 10 KM Ciutat de Tàrrega se celebrarà el diumenge 8 de maig

Foto: Ajuntament de Tàrrega.

Tàrrega celebrarà el diumenge 8 de maig la 21a edició de la Mitja Marató i 10 KM Ciutat de Tàrrega, convocatòria organitzada pel Club d'Atletisme 100x100 Fondistes amb suport de la Regidoria d’Esports.

La cursa torna així a la seva data habitual, o sigui a les portes de la Festa Major, ja que l’edició de l’any passat es va ajornar fins a l’octubre a causa de les restriccions sanitàries. Els dos circuits, amb sortida a 2/4 de 10 del matí des del Parc Esportiu, combinaran asfalt i camí passant també per les poblacions de Vilagrassa, El Talladell, la Mora i Fonolleres.

La inscripció és oberta al web i es preveu superar les 500 persones inscrites. De la mateixa manera, tothom qui vulgui formar part del centenar de persones que ajudaran a fer possible la prova poden oferir-se com a voluntaris contactant amb el club.

Eloi Escolà, president dels 100x100 Fondistes, va explicar que “enguany com a novetat presentem una samarreta dedicada al parc de Sant Eloi, espai emblemàtic per als corredors de Tàrrega”.

Per la seva part, durant la roda de premsa de presentació de la cursa, l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú va destacar “la il·lusió de poder tornar a recuperar aquesta prova amb absoluta normalitat i en la seva data habitual”.

En el mateix sentit es va pronunciar Silveri Caro, regidor d’Esports, que també va convidar a tothom a participar-hi tot destacant que “la cursa de Tàrrega és una de les més consolidades i amb més renom de la demarcació”.

La Mitja Marató i 10 KM Ciutat de Tàrrega es dedica a la memòria d’Eduard Garcia i Ricard Mir, fundadors dels 100X100 Fondistes.