La 33a Mitja Marató de Mollerussa supera els 400 inscrits en la represa de la cursa

La sortida de la 33a Mitja Marató a Mollerussa (Ajuntament de Mollerussa).
photo_camera La sortida de la 33a Mitja Marató a Mollerussa (Ajuntament de Mollerussa).

Foto: Ajuntament de Mollerussa

La 33a edició de la Mitja Marató de Mollerussa ha reunit aquest matí més de 400 atletes entre la prova reina i la cursa de 5 quilòmetres. L’independent Muhammad Lamin amb un temps total de 01.07.02, seguit de Ricard Pastó (AA Xafatolls) amb 01.07.15 i de Bernat Vaqué (AA Xafatolls) amb 01.12.37, han fet el podi masculí de la Mitja Marató. En l’apartat femení, Rosa Mari Carulla (ALTAN WEAR)  s’ha imposat amb un temps de 1.24.25, seguida de Elisa Lladós (CLOS PONS THAI RUNNERS) amb 1.32.12 i de l’independent Anna Giné amb 1.35.17.  

Pel que fa a la prova dels 5 quilòmetres, s’ha proclamat campió Pau Aiguadé (AA Xafatolls) amb 15.39, seguit de Roger Mirabet (AA Xafatolls) amb 15.45 i de Roger Estrade (AA Xafatolls) amb 15.48. En l’apartat femení, s’ha proclamat campiona de la cursa curta Núria Tilló (AA Xafatolls) amb un temps total de 17.13, seguida de Laura Sanchez (Esportiu Penedès) amb 19.25 i de Sonia Sans (AA Xafatolls) amb 19.43. 

La prova, organitzada conjuntament per l’Ajuntament i l’Associació Atlètica Xafatolls, ha presentat enguany com a novetat destacada un nou recorregut amb 13 kilòmetres de circuit urbà, homologat per part de la Federació Catalana de Mitja Marató i que, passant per Golmés, arriba fins a Vilanova de Bellpuig per primer cop. La cursa forma part del Circuit de les Mitjes Maratons de Ponent, amb competicions a Tàrrega, Mollerussa, Lleida i també Balaguer, on enguany no s’ha celebrat.

Així mateix, també a més dels 5 primers corredors masculins i femenins, també  s’ha premiat el primer per categories i l’equip millor classificat, una classificació que s’ha establet amb els temps de 3 dels seus corredors que primer entrin a meta i que en aquest cas ha estat pel club amfitrió, l’AA Xafatolls. 

Els atletes han comptat amb 4 avituallaments al llarg del recorregut i ambientació musical amb tres grups de batucada i equip de música. També s’ha ofert servei de massatges a l’arribada i hi ha hagut llebres perfectament identificades per marcar el ritme a 1.24, 1.30 i 1.45. La cursa ha estat també possible gràcies a la col·laboració dels patrocinadors de la prova com són Serveis Rosselló, Pujol, FMC, IClotet, i Agbar.