La 6a Trobada Empresarial sobre Transformació Digital aplegarà més de 200 empresaris a Mollerussa

Foto: Marina Rúbies.

Més de 200 empresaris de les comarques de Lleida s’han inscrit ja en la 6a Trobada Empresarial sobre Transformació Digital que es desenvoluparà demà divendres dia 29 d’abril al Teatre L’Amistat de Mollerussa.

La trobada és una iniciativa coorganitzada per Fira de Mollerussa i la firma Xtrategics que torna al calendari, després que l’any 2021 no es pogués fer per la pandèmia. El certamen s'emplaça dins de la Mobile Week Catalunya, que arrenca avui dijous a les 6 de la tarda amb un taller de mostres amb circuit integral a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila i adreçat al públic infantil.

Les xerrades de reconeguts professionals posaran damunt la taula com aprofitar la transformació digital, com adaptar-se a les noves formes de consum i de negoci o com aprofitar la digitalització per fer les empreses més eficients i arribar a més clients.

La jornada s’iniciarà a les 9 del matí, que després de la benvinguda, es començarà amb la xerrada Com donar servei en temps rècord a 7,5 milions de catalans. Anirà a càrrec de la cap de Transformació Digital en Sistema de Salut de Catalunya, Paula Heller, i d’Elisabet Garcia, gerent d’Innovació de l’Àrea de Ciutadania, Innovació i Usuari del Servei Català de la Salut.

Durant la jornada, hi ha programades quatre xerrades més que giraran al voltant de la transformació digital. Tota la resta d'activitats de la trobada es pot consultar en aquest enllaç i finalitzarà amb un apartat de conclusions.

En acabar les ponències, tindrà lloc un dinar i tertúlia d’actualitat empresarial al Resquitx, acte que comptarà amb la intervenció Ucraïna un conflicte, dues visions, a càrrec de Ramon Roset, d’Oilseeds Supply Chain i membre del Comitè Organitzador de la Fira de Sant Josep. En segon lloc, la presentació de l’Agrupació Empresarial del Pla d’Urgell (Agrupem), a càrrec de Joan Caba, director general d’iClotet.

La Trobada Empresarial sobre Transformació Digital és una convocatòria nascuda el 2016 de la mà d’Xtrategics, incorporant-se en la seva organització l’any següent Fira de Mollerussa. Des del 2019 se celebra al Teatre L’Amistat.