La Caminada de l'Urgell assoleix les 20 edicions i ho celebrarà a Tàrrega

Foto: Assocació Excursionista de l'Urgell.

L'Agrupació Excursionista de l'Urgell, amb seu a Tàrrega i fundada l'any 1980, està d'aniversari. Enguany s'assoleixen les 20 edicions de la Caminada Popular de l'Urgell, i l'organització ja està en marxa per reprendre les visites itinerants a tots els racons de la comarca.

L'acte central i més popular de l'entitat, aquesta Caminada Popular, ha arribat a reunir més de 300 persones en cadascuna de les seves edicions. La Vintena edició de la Caminada Popular de l’Urgell proposa recórrer els senders dels termes de Tàrrega el Talladell. També, trepitjant els límits de Granyanella Granyena de Segarra.

L’enclavament d’inici i de final de la Caminada Popular d’enguany serà davant el Poliesportiu Municipal de Tàrrega, el 3 d'abril a les nou del matí. Es pot consultar els itineraris al web de l'agrupació. L'edició comptarà amb dos recorreguts: un de 8 quilòmetres i desnivell positiu acumulat de 70 metres, i un altre de 17,5 quilòmetres amb un desnivell positiu acumulat de 200 m. Les inscripcions es poden fer en aquest enllaç. També hi haurà un esmorzar, sorteig de material de muntanya i un obsequi per a tothom que hi participi.

L'organització segueix amb la voluntat de convidar al màxim de gent, ja siguin caminadors, corredors i públic familiar, a gaudir de l'elevat potencial de la zona; plena de corriols, senders, amb cert desnivell i bones vistes. Així i tot, cal destacar que l'edició d'enguany pren un enfocament una mica més tècnic, segons l'organització.

Gràcies a la resposta rebuda en les anteriors edicions, es continua apostant per recorreguts més desconeguts de la comarca per tal de descobrir la diversitat i bellesa del territori.