La Companyia Elèctrica Dharma presentarà el seu darrer disc al Correllengua del Palau d’Anglesola

Foto: Freedom Lleida

Elèctrica Dharma tocaran al Palau d’Anglesola el pròxim 20 de novembre de 2021 després de més de dos anys sense tocar a terres lleidatanes. Ho faran presentant el seu darrer disc “Flamarada”.

 

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola i l’Associació per la Cultura Lliure de Lleida sumen esforços per oferir uns concerts dins del Correllengua que es desenvoluparà en aquesta localitat. Les activitats que es realitzaran durant el dia pretenen fer difusió de

l’ús de la llengua i promoure la cultura popular catalana des d’una aposta lúdica, festiva, participativa i transversal.

 

La Companyia Elèctrica Dharma compartirà escenari amb el grup de versions Crit i el perversor musical Lo Puto Cat que tancarà la nit amb les seves perversions musicals de música catalana.

 

Les entrades per les tres actuacions tindran un preu de 10 euros i es podran adquirir a través de la plataforma d’Entradium. Per aquells qui desitgin només assistir al concert del grup de versions Crit i Lo Puto Cat, s’han habilitat també entrades a 4 euros. També es podran adquirir entrades físiques a l’Ajuntament del Palau d’Anglesola de 8 h a 15 h a partir del dilluns 18 d’octubre.

 

La Companyia Elèctrica Dharma va condemnar l’ús de les seves cançons en un acte d’un partit polític d’extrema dreta el passat 9 d’octubre. Precisament, la cançó que va ser utilitzada va ser “Flamarada”, cançó que posa nom al darrer disc del grup i que serà una de les cançons que es podran escoltar el vinent 20 de novembre al Palau d’Anglesola juntament amb els clàssics del grup com “La Presó del rei de França".