La Federació Catalana de Caça i l’Associació de Caçadors de Bellpuig i Seana lliuren a l’ACUDAM un xec solidari per valor de 1.500 €

Foto: ACUDAM.

Ambdues entitats de caça van organitzar el passat octubre el “Campionat de Catalunya de Falconeria 2021”. Aquesta modalitat de competició es desenvolupa amb aus de presa (falcons, astors, harris i petites aus) i consisteix en el fet que aquestes capturen altres aus. Com a obsequi per a totes les persones participants del campionat es va lliurar oliveres provinents del Viver ACUDAM (Centre Especial de Treball) i també un detall manipulat al Servei de Teràpia Ocupacional.

Després de la celebració del campionat, la Federació i l’Associació de Caçadors en conèixer la tasca social que duu a terme l’entitat del Pla d’Urgell, han decidit realitzar una aportació solidària de 1.500 € per a l’ACUDAM. Actualment, es beneficien dels serveis de l’entitat més de 160 persones i les seves famílies de la comarca i rodalia, hi treballen 130 professionals i aglutina a 460 persones sòcies.

Daniela Okkinga, cap de competicions de la Federació Catalana de Caça ha estat l’encarregada de lliurar el xec solidari a Jordi Garriga, president de l’ACUDAM. L’escenari que ha acollit l’entrega ha estat el mateix viver d’oliveres arbequines ubicat a Castellnou de Seana.

Okkinga ha manifestat que poder col·laborar amb les entitats socials del territori forma part de l’ADN de la federació. Per la seva part, Garriga ha agraït a la federació aquesta iniciativa solidària i ha animat a la federació a estudiar futures accions de col·laboració entre ambdues organitzacions.