La Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega comptarà amb quatre actuacions musicals aquest dissabte

Foto: Arxiu Comarques.

Tàrrega ja es prepara per acollir aquest dissabte 4 de juny la 9a edició de la Fira de la Cervesa Artesana al Càmping Municipal. Un dels atractius és la programació musical que s’ha preparat durant tota la jornada per amenitzar les 17 parades de cerveseres des de les 12 h del migdia fins a les 3 h de la matinada.

En total seran 4 actuacions musicals on s’ha apostat per grups de proximitat i d’estils diferents. Els primers a actuar seran Good Rocking Tonight, un grup especialitzat en versions d’Elvis Presley i que tenen un directe molt atractiu. Després de dinar arribarà el torn del grup targarí Talkual, que destaca per la seva aposta per la música acústica i que ja han actuat en diferents ocasions a la capital de l’Urgell.

A partir de les 8 del vespre serà el torn de Capi&Niko, un grup de versions que promet augmentar les pulsacions al Càmping Municipal. Finalment, a partir de les 10 del vespre, el grup lleidatà Fa1na animarà la Fira amb la seva aposta de fusió d’estils diferents amb la rumba tradicional. A més, durant tota la jornada hi haurà el DJ local Ubach que també serà l’encarregat de cloure el festival fins a les 3 de la matinada.

LAssociació Agrat i la Cerveseria Matoll ja estan ultimant els detalls d’una edició que preveu batre tots els rècords. En total hi haurà fins a 17 productors de cervesa artesana (16 nacionals i 1 internacional) que aspiren a superar els registres dels 2.000 litres servits en la darrera edició, que es va dur a terme amb restriccions a causa de la pandèmia. 

Un altre dels clàssics del certamen és la paella i la fideuà casolana que prepararà la comissió per aquesta edició i que ja es pot reservar al preu de 6,5 euros a través del formulari que es pot trobar a les xarxes socials d’Agrat.