La llar d'infants de Vilagrassa reobrirà dilluns

Text: Laia Pedrós / Foto: Laia Pedrós

La llar d'infants Picarol de Vilagrassa reobrirà aquest dilluns 5 d'octubre després d'haver estat una setmana tancada per un cas de coronavirus en un dels infants. L'alcalde, Jordi Serés, ha explicat que tots els tests PCR realitzats a la resta de nens i nenes (eren un total de 12 des de l'inici de curs) i a les tres docents han sortit negatius de manera que dilluns ja es reobrirà el centre després que hagin complert la quarantena.

La llar d'infants Picarol és l'únic centre educatiu que ha tancat a la comarca de l'Urgell per Covid tot i que a la demarcació de Lleida també ho han fet les llars d'infants d'Almenar i de Barbens.

A l'Urgell actualment hi ha 5 classes confinades preventivament per un cas de Covid en cada grup: 3 a l'escola Valeri Serra de Bellpuig (70 persones aïllades), 1 a l'escola Àngel Guimerà de Tàrrega (25 persones aïllades) i 1 al Vedruna també de Tàrrega (30 persones aïllades).

A més, 3 classes ja s'han reincorporat al centre després de complir la quarantena de 10 dies i donar tots els alumnes i docents aïllats negatiu al test PCR: 2 a l'escola Valeri Serra i 1 a l'institut Manuel de Pedrolo de Tàrrega.