La Policia Local de Tàrrega deté un home com a presumpte autor de tràfic de drogues

Foto: Ajuntament de Tàrrega.

La Policia Local de Tàrrega va detenir aquest dilluns 14 de febrer un veí de la localitat com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues.

Durant la jornada, agents de la Policia Local van detectar un vehicle mal estacionat i sense assegurança al carrer d’Alonso Martínez. A més a més, els policies van comprovar que la persona que en constava com a titular tenia antecedents penals. Per aquest motiu, els agents van decidir romandre a l’espera per si apareixia. Com que no fou així, però, van procedir a retirar el vehicle i traslladar-lo al dipòsit municipal.

Va ser al voltant de les 9 del vespre que el titular del cotxe va acudir al dipòsit per recuperar-lo. Fou aleshores quan els agents van escorcollar el vehicle, comprovant que al seu interior hi havia 11 embolcalls de plàstic amb una substància blanca, presumptament cocaïna, i dues bosses de marihuana, sumant aproximadament uns 340 grams de substàncies estupefaents. Tot seguit, la Policia Local va procedir a la detenció de l’home amb domicili a Tàrrega i amb antecedents policials per fets similars.