La Soll afronta el pròxim curs amb rebaixa de quotes i un preu especial per als menors de 25 anys

Foto: La Soll.

L'espai cooperatiu La Soll de Tàrrega ha celebrat l'assemblea anual ordinària i ha fet un bon balanç de les activitats acomplertes durant el 2021, malgrat les restriccions de la pandèmia de la Covid.

L'entitat ha pogut mantenir un bon grapat d'activitats i així s'hi han pogut celebrar actes que van des de la Gamverrada, la Festa Major, la Fira del Teatre, el Memefest, el Correllengua o La Marató, entre d'altres.

A més, les diferents seccions han organitzat xerrades, debats i tallers sobre temàtiques tan variades com la transició energètica, salvem els molls de la via, el futur del comerç local, el medi ambient, cursos gastronòmics, campionats de joc de taula o presentacions de llibres.

Des de La Soll es fa un balanç positiu i s'afronta amb optimisme el 2022, un any que l'entitat considera clau per recuperar totalment les places i els carrers amb l'esperança que s'acabi la pandèmia i es puguin tornar a dur a terme activitats amb plena normalitat.

Per aquest motiu, l'assemblea de La Soll ha decidit rebaixar el preu de les quotes dels socis, que a partir d'ara serà de 35 euros anuals, i ha creat una nova quota per als menors de 25 anys al preu de 15 euros anuals. Tot i la pandèmia, l'entitat ha continuat creixent fins a arribar als 192 socis i aspira a sumar nova gent al projecte amb aquests incentius.

Durant el mes de febrer, La Soll ja prepara noves activitats com la xerrada que acollirà el dijous 10 de febrer organitzada per GEMA sobre la macrogranja que es vol fer al Canós; la presentació del llibre 'Pandèmia i postveritat' de Jordi Pigem el dissabte 19 o alguns actes relacionats amb la festa del Carnestoltes.