La temporada de turisme i esports d'aventura preveu superar la xifra rècord 800.000 serveis

Foto: Diputació de Lleida.

Les comarques de Lleida es consoliden amb més força que mai com un dels punts de referència dels esports d’aventura i el turisme actiu.

Les previsions per a la present temporada per part del sector, que aplega 271 empreses, 43 més que abans de la pandèmia, distribuïdes pel conjunt del territori amb una cinquantena d’activitats de terra, aire, aigua i amb el ràfting com a gran protagonista, són excel·lents.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, juntament amb l’Associació d’Empreses d’Esports d’Aventura del Pallars Sobirà, l’Ajuntament de Llavorsí i el Consell Comarcal del Pallars Sobirà, han recuperat aquest matí la presentació de la temporada de turisme actiu i esports d’aventura per a aquest 2022 després d’un parèntesi de dos anys a causa de la COVID-19.

“Amb aquest acte, que el Patronat organitza des del 2008, recuperem una part de la normalitat que la pandèmia ens va malmetre. També volem que aquesta presentació sigui un símbol de la recuperació del sector turístic en general i de manera particular a la demarcació de Lleida, que ens permeti continuar amb el bon ritme amb el qual hem arrencat aquest any 2022”, ha afirmat Joan Talarn.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, i la vicepresidenta del Patronat de Turisme, Rosa Pujol, han fet la presentació de la temporada al costat del càmping de Llavorsí, al Pallars Sobirà, juntament amb el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carles Isús; el president de l’Associació d’Empreses d’Esports d’Aventura del Pallars Sobirà, Florido Dolcet, i l’alcalde de Llavorsí, Josep Vidal.

La presentació ha tingut la col·laboració de diverses empreses del sector i ha comptat amb l’assistència de representants de les empreses de turisme actiu, del sector turístic de la comarca, així com representants dels ajuntaments dels municipis del Pallars Sobirà.

A l’acte també hi han assistit el vicepresident de la Diputació Antoni Navinés, el diputat Josep R. Fondevilla i el cap de Promoció i Màrqueting, Juli Alegre.