La xarxa d'entitats locals de Canal Viu crea l'Aula de Natura Núria Borràs en record a la companya i professora

Foto: Canal Viu.

La Xarxa d’Entitats locals de la Plataforma Canal Viu crea una Aula de Natura. Aquesta neix amb la finalitat de dotar de recursos materials, didàctics i humans per donar suport, tant a les propostes d’educació mediambiental de la mateixa xarxa d'entitats locals, com als programes educatius de les escoles de l'entorn de Ponent.

Aquesta nova creació portarà per nom Aula de Natura Núria Borràs, en record a la companya de la Plataforma i professora, que va morir l'any 2019 en un accident.

Ja al passat febrer, conjuntament amb familiars i amics de la Núria, es va inaugurar un espai com Aula de Natura en un tram del Canal d’Urgell a la capital de les Garrigues.

Ara, la Xarxa i l’Aula de Natura han dissenyat una nova làmina informativa sobre les Plantes Silvestres del nostre entorn, amb il·lustracions de la Heura Gaya. Aquesta làmina s’ha de sumar a la realitzada l’any passat sobre els Ocells dels Canals d’Urgell i entorn, com a eines per a la divulgació de la flora i la fauna d’aquests espais rics en biodiversitat i de salut per a la gent del territori.