L’Ajuntament de Tàrrega convoca el concurs per dissenyar el cartell de la Festa Major 2022

Foto: Ajuntament de Tàrrega.

La Regidoria de Cultura de Tàrrega ha publicat les bases del concurs per dissenyar la imatge que il·lustrarà el cartell de la Festa Major 2022 de la ciutat. La convocatòria s’adreça a totes les persones majors de 18 anys que vulguin presentar les seves propostes inèdites.

Els treballs s’han de lliurar abans de les 2 del migdia del proper dimarts 19 d’abril a les oficines de la Regidoria de Cultura (plaça de Sant Antoni). Com és costum, les entitats que integren el Consell Municipal de Cultura exerciran de jurat.

Els candidats han de presentar creacions originals que mai abans hagin concorregut en cap altre certamen. El disseny s’ha d’inspirar en les diverses expressions de la Festa Major de Tàrrega (símbols locals, cultura popular, música, gastronomia, trobades, etcètera). El treball guanyador rebrà una dotació econòmica de 300 euros.

Els dissenys presentats poden utilitzar lliurement qualsevol tècnica artística plàstica i se’n valorarà les imatges, els elements tipogràfics, l’elaboració i la composició. També es tindrà en compte la incorporació de valors inclusius com és el cas de la representació de la diversitat sexual i de gènere i la no reproducció d'estereotips en aquest sentit. Les bases completes es poden consultar al web.

La Festa Major de Tàrrega se celebrarà del 12 al 15 de maig recuperant la plena presencialitat a totes les activitats programades, les quals englobaran propostes per a totes les edats.