L'Ajuntament de Tàrrega habilita un directori d'empreses i serveis del municipi

Text: Redacció / Foto: Redacció

La Regidoria de Promoció Econòmica de Tàrrega ha creat un cercador telemàtic amb quasi un miler de negocis i professionals, dividits segons el sector econòmic. Ara com ara contempla 985 empreses classificades en 29 sectors i 112 subsectors econòmics. El directori permet donar-s’hi d'alta i modificar les dades del mateix establiment.

Aquesta eina busca visibilitzar i fer més accessibles les empreses comercials i de serveis de Tàrrega. Es tracta d'un directori i cercador habilitat a la pàgina web del consistori que permetrà cercar negocis i els seus productes o serveis a través de noms, sectors o paraules clau. Es pot consultar en aquesta adreça: buscador-negocis.tarrega.cat. En cas de dubte es pot escriure a buscadorden[email protected] o trucar a la Regidoria de Promoció Econòmica per resoldre qualsevol consulta.

Núria Robert, regidora de Promoció Econòmica, explica que és "una eina viva on s'hi contemplaran tots els canvis" i que "s'ha dissenyat de manera senzilla perquè sigui accessible per a tothom". La intenció és que tota la població pugui consultar les empreses de la ciutat, què fan i quins serveis o productes ofereixen. 

El recull de dades s'ha realitzat durant el darrer any des del viver d'empreses CEEI-Tàrrega. L'empresa encarregada de confeccionar l'aplicació del buscador local ha estat Hedera Solucions, allotjada dins del viver des de l'any 2012.